Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. december 21., kedd

Áfonyás epersaláta

Hozzávalók:
  • egy nagy tál eper, 
  • egy kis tál áfonya,
  • 2 evőkanál vaniliás porcukor, 
  • 1 fiola vanilia eszenc, 
  • 1 citrom, 
  • 3-4 menta levél
Tisztítsuk meg az epret és vágjuk félbe, mossuk meg az áfonyát és adjuk az eperhez, aztán csepegtessük rá a citom levét. Szórjuk meg porcukorral, öntsük rá az eszencet, jól kavarjuk össze és egy órára tegyük hűtőszekrénybe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...