Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. november 7., vasárnap

Trópusi gyümölcssaláta zöld krémmel

Hozzávalók:
  • 3 felkarikázott banán, 
  • 3 hámozott mandarin, 
  • 2 hámozott narancs, 
  • 1 érett avokadókörte, 
  • 1-2 csepp mandulaaroma,
  • 2 dl tejszín, 
  • 2 ek. porcukor. 
Fejtsük le a mandarin- és narancsgerezdek hártyáit, tegyük tálba a banánnal együtt. Vágjuk hosszában ketté az avokádót, szedjük ki a magot, kiskanállal a húsát és szitán törjük át. Verjük kemény habbá a tejszínt a porcukorral, keverjük el az avokádóval és mandulaaromával, öntsük a gyümölcsre. Azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...