Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. november 7., vasárnap

Szőlősaláta 2.

Hozzávalók:
  • 1 üveg szőlőbefőtt, 
  • kevés borecet, 
  • 1 csokor kapor, 
  • 1 szál torma, 
  • vasfű, 
  • 4 szem bors, 
  • késhegynyi majoranna, 
  • só. 
A befőtt levét lábasba öntjük, belerakjuk a fűszereket, és néhány percig forraljuk. Lehűtjük, a szőlőszemekre visszaöntjük, lekötjük, és néhány napra a hűtőszekrénybe állítjuk. Kevés lével tálaljuk bármilyen pecsenyéhez, sült halhoz, de hidegsültekhez is kitűnő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...