Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. november 7., vasárnap

Sajtos gyümölcssaláta

Vegyes konzervgyümölcsöket vagy friss gyümölcsöket (ekkor ízlés szerint édesítjük), leszűrjük, illetve feldaraboljuk. Eldolgozzuk személyenként legalább 5 dkg kockára vágott márványsajttal, reszelt szerecsendióval és 2 dl tejszínnel. Ízesítjük rummal vagy konyakkal. A saláta tetejét meghintjük durvára vágott dióval. Néhány órára hűtőszekrénybe állítjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...