Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. november 7., vasárnap

Meggyes saláta

Hozzávalók:
  • 30 dkg meggy, 
  • 3 karika ananászbefőtt, 
  • 1 kis fej saláta, 
  • 15 dkg császárhús, 
  • 15 dkg kemény sajt, 
  • 1 kis zeller, 
  • 10 szem dió, 
  • 2 dl joghurt, 
  • 4 evőkanál olaj, 
  • 1 kis citrom leve, 
  • só, 
  • fehér bors. 
A salátalevelekkel kibéleljük a tálat. Belerakjuk a vékony csíkokra vágott sajtot, császárhúst, ananászt, a kimagozott meggyet, ráreszeljük a meghámozott zellert és rátördeljük a dióbelet. Összekeverjük a többi hozzávalót és meglocsoljuk vele a salátát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...