Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. november 7., vasárnap

Gyümölcssaláta 4.

Egy salátástálban összekeverünk 4 db hámozott és kockára vágott almát, 1 db közepes méretű csemegeuborkát, ananászkockákat, 1 db nagyobb grapefruitot. Ezután elkészítjük a salátaöntetet. 2 evőkanál mézet, 2 evőkanál citromlevet, 3 evőkanál olajjal, csipetnyi sóval, törött borssal és 2 evőkanál tejföllel dolgozzunk össze. Összekeverjük a gyümölcsökkel, és 2 órára hűtőszekrénybe állítjuk. Vékonyan vajazott pirított fehér kalácsot adunk hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...