Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. február 2., kedd

Meggy vörösbor-kocsonyában

Meggyet kimagvazunk, és mély tálba, esetleg talpas poharakba rakunk. A meggyhez illő ízű gyümölcs zselatint úgy oldjuk fel, hogy víz helyett vörösbort használunk. A meggyre öntjük, és hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni. Tejszínhabot teszünk a tetejére, amit mogyoróval, vagy melegvízben duzzasztott mazsolával díszítünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...