Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. február 2., kedd

Gyümölcssaláta 1.

Lehetőleg többféle gyümölcsből készüljön. Társíthatók friss gyümölcsök a tartósítottakkal, hazaiak az import gyümölcsökkel (narancs, grapefruit, citrom, stb.). Az almát és a körtét meghámozva, magházától megfosztva, hasábokra vagy karikákra vágva, az őszibarackot meghámozva, kimagozva, meggyet kimagozva, a narancsot, grapefruitot, citromot meghámozva, keresztben karikákra vágva, a ribizkét, málnát, szemenként tesszük a salátába. Tegyük tálba a gyümölcsöt. Szükség szerint ízesítjük cukorral vagy mesterséges édesítővel, citromlével, rumaromával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...