Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. február 2., kedd

Grape fruit saláta 1.

Hozzávalók:
  • 2 kisebb grapefruit, 
  • 2 alma, 
  • 20 dkg párizsi, 
  • 10 dkg gomba, 
  • 2 paradicsom, 
  • 3 evőkanál olaj, 
  • bors, 
  • só, 
  • késhegynyi cukor. 
A grapefruitot meghámozzuk, cikkekre szedjük, és leszedjük a szeletek hártyáit is. Az almát meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük. A paradicsom héját lehúzzuk, vékonyan felszeleteljük. A megtisztított gombát 2 percre forrásban lévő sós vízbe dobjuk, és felszeleteljük. A párizsit vékony csíkokra vágjuk. Valamennyi hozzávalót tálba tesszük, megöntözzük olajjal és fűszerezzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...