Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. február 2., kedd

Avokádó saláta 1.

Avokádó saláta 1.

Hozzávalók:
  • 2 avokadókörte, 
  • 1 tk. mustár, 
  • fél citrom leve, 
  • törött bors, 
  • só, 
  • 2 gerezd fokhagymapép, 
  • 1 ek. apróra vágott zöld olajbogyó, 
  • 20 dkg főtt, tisztított rák apróra vágva, 
  • 1 ek. olívaolaj, 
  • 4 salátalevél. 
Az avokádót hosszában vágjuk ketté, vegyük ki a magot. Vegyünk ki mindkét félből 2-2 ek-nyit. Nyomkodjuk szét. Adjuk hozzá a mustárt, citromlevet, borsot, sót, fokhagymát, olajbogyót, rákot, olajat. Óvatosan keverjük össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...