Címkék

áfonya (4) alkoholos (28) alma (39) ananász (28) avokádó (9) banán (23) barack (2) citrom (14) cseresznye (4) dinnye (15) dió (11) egres (1) eper (13) füge (2) gesztenye (2) gránátalma (1) grépfrút (17) gujava (2) kivi (14) körte (15) málna (7) mandarin (9) mandula (4) mangó (4) meggy (16) narancs (32) nektarin (2) nórabóra (2) őszibarack (20) pálmaszív (1) papaja (4) ribizke (6) sárgabarack (6) szamóca (3) szilva (7) szőlő (12)

2010. február 2., kedd

Ananászsaláta

Ananászsaláta

Hozzávalók:
  • 1/2 kg ananászbefőtt, 
  • 1 üveg szőlőbefőtt, 
  • 10 dkg mazsola, 
  • 1/2 dl rum, 
  • 2 dl tejszínhab, 
  • 2 dkg porcukor. 
A kétféle befőttet leszűrjük, és elkeverjük a jól megmosott mazsolával. Az ananász levét rummal ízesítjük, és a salátára öntve, legalább fél napra jégbe hűtjük. Édes tejszínhabbal koronázva kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...